Osmocote

Osmocote is een van de meest hoogwaardige meststoffen in de sierteelt. Osmocote is een sterk innoverend merk en gebruikt keer op keer de nieuwste wetenschap op het gebied van tuinbouw. Dankzij deze wetenschap worden bij Osmote de meest gecontroleerde vrijkomende meststoffen ontwikkeld. Verder zijn de meststoffen van Osmocote zeer gecontroleerd en is deze soort een vrijkomende meststof die een bepaalde hoeveelheid voeding afgeeft aan planten voor een periode van 3 maanden. Wanneer de waterdamp het laagje binnendringt, worden de voedingsstoffen in de koel opgelost en komen deze geleidelijk vrij. De hoeveelheid met voedingsstoffen die wordt afgegeven is weer afhankelijk van de temperatuur van de bodem. Bij een hogere bodemtemperatuur hebben de planten en gewassen meer voeding nodig. Bij een hogere bodemtemperatuur is de voedingsafgifte groter, dat komt doordat de planten dan meer voeding nodig hebben. Het resultaat van de Osmocote meststoffen is dat de planten gezond en sterk worden door de gelijkmatige en constante voeding.

Osmocote korrels kopen?

Uw planten hebben voeding nodig en het is natuurlijk belangrijk dat deze meststoffen gecontroleerd vrijkomen. Dit is namelijk van belang om een optimale groei van uw planten en gewassen te realiseren. Met Osmocote korrels kunt u de groei van de planten optimaliseren. De gecontroleerde meststoffen van Osmocote bevatten NPK, magnesium en een compleet pakket met spoorelementen. Dankzij een speciaal ontwikkelde coating wordt het periodiek en gecontroleerd vrijkomen van de voedingsstoffen bepaald. Tevens zorgt deze coating van Osmocote ervoor dat de afgifte van deze voedingsstoffen gelijkmatig wordt gedaan. De producten van Osmocote zorgen dus voor een gelijkmatige en gegarandeerde afgifte, een verbetering van de wortelgroei, een minimale uitspoeling en is zeer gebruiksvriendelijk. Alle Osmocote korrels zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingen en hoeveelheden in de webshop van Plantmania.nl

Osmocote meststof

Alle meststoffen van Osmocote zijn eenvoudig en snel te verkrijgen op Plantmania.nl. Los van het feit dat u kunt profiteren van de hoogwaardige kwaliteit van de Osmocote meststoffen, profiteert u ook van ons uitgebreide assortiment, snelle levering en uitstekende service. De Osmocote meststof is in verschillende verpakkingen en uitvoeringen te verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de verpakkingen met Osmocote exact tabletten of de zakken met Osmocote meststoffen. Keuze genoeg bij Plantmania.nl als het om Osmocote meststof gaat. Wanneer u een bestelling plaatst bij Plantmania met een orderwaarde van boven de € 250,- dan wordt de gewenste hoeveelheid met Osmocote meststof netjes bij u thuisbezorgd. Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze mooie selectie met Osmocote meststoffen.

View as Grid List

Items 1-12 of 13

Set Descending Direction
Page:
Page:
View as Grid List

Items 1-12 of 13

Set Descending Direction
Page:
Page: